LOCATIE: YURT

COMING SOON

de feestelijke opening van de Clear Consciousness Yurt – CCY

Mijn nieuwe locatie is een heel bijzondere plek, enig in zijn soort althans in de wijde omgeving, en het heet de Clear Consciousness Yurt – CCY.

Het is een authentieke Kirgizische yurt, met een prachtige constructie die verbaast door zijn verfijndheid en stevigheid.

 

De CCY yurt is gebouwd in een klein natuurparadijs in de stad Aaslt (Immerzeeldreef 55, B-9300), zeer toegankelijk en toch ongelooflijk retraite-achtig.

We zullen hier geweldige evenementen organiseren!

Op het menu vind je:

  • mooie en verheffende sprituele concerten – muziek verenigt ons
  • nuttige workshops over bewustwording voor privé-personen en voor diverse groepen en werkteams
  • lezingen over zelfacceptatie, mindfulness in relaties, en je partnerschap met jezelf en met het Leven

Wij bieden ook een krachtige Teambuilding Dagcursus over vertrouwensvolle relaties en conflictbeheersing.

Verder brengen we de unieke Death Education Course die een nieuw perspectief geeft op dat ene element van ons leven dat ons allemaal doet stilstaan: de dood.

We zullen je lezingen aanbieden over hoe om te gaan met angst en vrees op een manier die niet inhoudt dat je anders moet zijn dan hoe je bent.

En we zullen regelmatig Mentale en Emotionele Detox Sessies – MEDS houden waarin je je wezen kunt zuiveren van alle opgekropte spanningen, woede, frustratie, en andere verontrustende gevoelens en gedachten. Deze sessies worden MEDS genoemd omdat ze werken als een medicijn dat je reinigt en ruimte in je creëert, zodat je het Leven vollediger en bewuster kunt ervaren.

De Clear Consciousness Yurt – CCY wordt de nieuwe persoonlijke oplaadlocatie in België. Het is een krachtplek met een sacrale ambiance, gezegend door de Meesters van Ascensie, geliefd door de White Wicca Sisters en thuis van ‘The 3M System‘ – de methode van bewustzijnsontwikkeling die leert WARE LIEFDE voor HET ZELF  en HET LEVEN.

We proberen de opening van de CCY yurt te combineren met de boeklancering van ‘the Crack – freedom while stuck in human form‘ – het meest toegankelijke boek over zelfbewustzijn.

Vraag verbinding door CONNECT te sturen naar:

Melinda@3MSystem.be

of op WhatsApp: 0032 498 563 309

 

Comments are closed.