Welkom

The 3M System –
de nieuwe manier om bewust te zijn

Na 12 jaar universiteitsopleiding waaronder een Master in Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen & een doctoraat in de Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Gent, werkte ik het concept van ‘mindful movement’ & ‘The 3M System’ uit, om efficiënte ondersteuning te bieden aan personen die hun zelfinzicht willen vergroten & aan iedereen die een toegankelijkere methode van bewustzijnsontwikkeling zoekt.

Mijn doctoraatsproject richtte zich op het onderzoeken van het verband tussen lichaamsbeweging en geestelijke gezondheid, in het bijzonder stressgerelateerde stoornissen, non-klinische depressie en angst. ‘The 3M System’ is gefocust op het verhogen van het zelfbewustzijn via lichamelijke betrokkenheid en kinesthetisch besef.

Als bewegingsspecialist & doorbraakcoach help ik cliënten die met  angst- & woedeaanvallen, stemmingsklachten en stressgerelateerde stoornissen kampen.

Daarnaast werk ik ook met individuen die hun hoogste potentieel willen bereiken in persoonlijke, professionele of atletische omgevingen.

In mijn coaching & therapieën ga ik heel gepersonaliseerd te werk. Ik heb een scherp oog voor detail en zie direct waar mijn cliënt staat betreffende het inzetten van het lichaam (Body), het ruimtegebruik (Space), het vormgegeven aan het lichaam binnen de ruimte (Shape), en de mate waarin er spanning aanwezig in het lichaam is (Effort). Deze laatste laat zien de emotionele lading die klachten heeft getriggerd & de oorzaak waardoor de aanwezige uitdagingen naar voren werden gebracht. Het lichaam & de geest worden samen benaderd & behandeld.

Tijdens een sessie gebruik ik de technieken die op het gegeven moment het beste werken voor mijn cliënt. Uit de verzameling van gevestigde technieken die ik heb geleerd, gebruik ik het meest geschikte om mijn cliënt met de uitdaging bij de hand te helpen. Daarnaast worden zelf ontwikkelde nieuwe 3M technieken toegepast om blijvende voordelen & stabiele doorbraken te verzekeren.

Voor meer informatie & afspraken gelieve per e-mail aan te melden: Melinda@3MSystem.be

Comments are closed.