Welkom

The 3M System

Mindful movement & the realization of mind

BE in all you DO

Door te leren in het lichaam aanwezig te zijn, kunnen we bewust worden over de ware aard van onze geest, wat mogelijk maakt om onze beleving van het leven een vollere & vrolijkere ervaring te maken.

The 3M System is een methode van zelfontwikkeling die Wetenschap & Spiritualiteit samenbrengt voor personen die klaar zijn & openstaan om de grote zoektocht naar de bedoeling van het leven, te ondernemen.

The 3M System biedt de kans aan voor een positieve levensverandering — een reële breakthrough — waardoor lichaam, geest & ziel vrijer & krachtiger worden.

Een onderdeel van The 3M System is The MEL Treatment waar MEL staat voor Mental & Emotional Liberation – een genezingsproces van lichaam & geest dat bevrijdt van blokkades & het functioneren van de mens in zijn totaliteit, optimaliseert.

Ons lichaam toont aan wat er in onze geest omgaat, wat we proberen te verbergen, wat we denken dat we goed kunnen beredeneren. Het intelligentie van het lichaam te kunnen begrijpen, geeft ons onbeperkte mogelijkheden.

Een MEL behandelingsreeks geeft u de kans om uw beste potentieel naar boven te brengen, waarmee u krachtiger & meer gebalanceerd kan staan als individu, zowel in uw professionele leven als privé.

Daarnaast richt The 3M System zich ook op Levenspad Begeleiding omdat, om echter op ons best te kunnen presteren, we het nodig hebben om er achter te komen wat onze levensles is in dit leven & om te leren hoe om te gaan met onze specifieke persoonlijke uitdagingen.

De stroom van gebeurtenissen houdt nooit op & vele omstandigheden vallen buiten onze controle, maar wat we wel kunnen veranderen is onze mentale staat, ons bewustzijnsniveau & onze bekwaamheid om echt aanwezig te zijn & om het leven te leren begrijpen. Hierin kan u The 3M System helpen.

De auteur van The 3M System — Dr. Melinda Asztalos — heeft een sterke achtergrond zowel op academische vlak (12 jaar universiteitsopleiding, meerdere wetenschappelijke publicaties in internationaal erkende tijdschriften & prestaties  op internationale congressen), als op het gebied van spirituele ontwikkeling (meer dan 2 decennia strenge training in Yoga, Tai Chi, Qi Gong & intensieve retraites met de grootste spirituele leraars van onze tijd inclusief Z.H. de Dalai Lama). Voor verdere details gelieve de Author pagina te bekijken.

Reageren is niet mogelijk