OVERDRACHT

Deze overdracht is bedoeld om uw leven gemakkelijker te maken door u te helpen begrijpen wat u bent, waarom u hier bent en hoe u in elkaar zit.

 

“ Het Leven manifesteert zich door ons, net zoals elektriciteit door verschillende soorten lampen gaat om een verscheidenheid aan lichten te creëren. We zijn allemaal verschillende individuen; ieder van ons is uniek. Maar we zijn allemaal aangesloten op de elektriciteit van het Leven. Daarin zijn we allemaal hetzelfde. We zijn allemaal lampen. Sommige zijn fraaie kroonluchters, ingewikkelde constructies van kristal. Anderen zijn eenvoudige lampen met één gloeilamp.

Wat onze onderdelen ook zijn, als we ze kennen en ze accepteren, met zowel hun sterke als zwakke punten, als we ons gebrek evenveel aanvaarden als we onze bekwaamheid prijzen, verschijnt er ontspanning in ons. En door ontspanning ontstaat er ruimte. Dan stroomt het Leven naar binnen en vult die ruimte met zijn elektriciteit. Het resultaat is licht. Het Leven kan door ons heen stromen als we binnenin ruimte hebben, en zo wordt ons bestaan verlicht.

Wanneer we ons concentreren op dat soort interactie, op zo’n samenwerking met het Leven, dan functioneren we via ons ware zelf. Het ware zelf is dus niet iets dat we moeten ontdekken, maar iets waar we naar leven. “   –Melinda Pema Khandro

 

GETUIGENISSEN

“Melinda is zonder twijfel voorbestemd om Eckhart Tolle, Ram Dass, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Jon Kabat-Zinn aan te vullen met een opmerkelijk en fris perspectief op het ego en het ware zelf, op hoe we ze het beste kunnen begrijpen, en nog belangrijker, hoe we ze kunnen ervaren. Ze laat in een uitgebreide methode zien hoe we ego-dominantie kunnen verminderen en elimineren, en hoe we ruimte kunnen scheppen in onszelf, en in ons leven. ‘The Crack’ is een handleiding om te leven als helder bewustzijn in menselijke vorm, om te genieten van ons menselijk potentieel voor bewuste zelfacceptatie van alles wat we zijn, zowel onze glanzende als onze gebroken delen.”

Eileen Flynn, moeder, lerares, schrijfster

 

“Dr. Melinda Asztalos is een inspirerende spirituele leraar met een briljante wijsheid die een brug slaat tussen wetenschap en spiritualiteit. Ze heeft een schat aan kennis en diepte van ervaring gebaseerd op een uitgebreide academische achtergrond in mindful bewegen en welzijn, professioneel werk om mensen te helpen genezen en hun doel in het leven te begrijpen, en meer dan 30 jaar toegewijde spirituele praktijken. Dit alles heeft geresulteerd in haar levenswerk – ’the Crack’. Dit verhelderende boek gaat dieper in op haar creatie – de methode ´the 3M system´ en biedt krachtige perspectieven en technieken om een groter begrip van het zelf en, uiteindelijk, het bewustzijn te ontwikkelen. Ik raad het lezen van ’the Crack’ ten zeerste aan om de ruimte, vrijheid, vrede, vreugde, gezondheid en geluk te herontdekken die voor ons allemaal beschikbaar zijn.”

Steven Pratscher, Doctor in de Psychologie
Postdoctoraal medewerker aan de Universiteit van Florida
Onderzoeks- en interventiecentrum voor pijn

 

“Een must-read! Een geweldige vrouw met een geweldige visie! Melinda is een vat vol kennis en ze leeft het! Ze is de beste in het helpen van anderen om te groeien!”

Ivan Lenaerts, Ondernemer

 

“Melinda, ik bewonder je niet alleen om wie je bent, maar ook, om hoe je me mezelf hebt laten zien. Je hebt me in mijn kracht gezet en me geholpen mijn ware zelf te ontdekken, lief te hebben en te aanvaarden. Je bent geweldig in wat je doet. Je (emotionele) intelligentie overstijgt deze wereld. Je bent universeel.”

Gitti Dehertog,moeder, ingenieur
Oprichter van GittiZen
Supply Chain Officer bij FK Global Healthcare Company

 

“Melinda schrijft intens en open en haar leringen zijn echte mogelijkheden tot bewustwording voor iedereen die bereid is om bewust te zijn.”

Rietje Van Craenenbroeck, Life Consultant

 

“Dit boek kan je positief door elkaar schudden. Het is opnieuw Melinda op haar best. De diepte ingaan, analyseren, verborgen verbanden belichten en tot gedurfde maar juiste conclusies komen. Geen losse eindjes. Duidelijkheid.”

Johan Van Geert, , Diplomaat van de Europese Unie
Vicehoofd Financiën en Audit, Kirgizische Republiek

 

“Melinda, mooi, liefdevol, zacht en krachtig, zo fijn om je te kennen. Je raakt mijn hart. Bedankt voor al het werk dat je met mij hebt gedaan.”

Ing. Christel Stevens,  Orthomoleculair diëtist
Oprichter 3-isOne.com

 

“Lieve Melinda, ik wil je vanuit mijn hart bedanken omdat je me geholpen hebt mijn kracht als vrouw terug te vinden, me ermee te verbinden en je hebt me teruggebracht naar mijn essentie. Bedankt voor ALLES! Jouw werk heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Bedankt om te zijn wie je bent!”

Lies Franckaert, Oprichter Lilies.be

 

“Het is een prachtige weg die je aflegt, Melinda!”

Marie-Therese DJ, Senior waarheidszoeker  

 

“Melinda, je bent zo’n geweldige persoonlijkheid, je brengt zoveel goeds in de wereld, inspireert mensen en maakt mensen wakker met jouw inzichten, het licht in mij eert het licht in jou.”

Anne-Marie Van Cauter, Manager Café Vervoer

Comments are closed.