BOEK

the Crack

freedom while stuck  in human form
vrijheid terwijl je vastzit in menselijke vorm

is het meest toegankelijke boek over hoe je een gemakkelijker menselijk leven kunt leiden, omdat het een waardevolle synthese biedt van wetenschappelijke en spirituele waarheid, de hiaten opvult die door andere boeken zijn achtergelaten en bestaande methoden van bewustzijnsontwikkeling op een ongecompliceerde en boeiende manier complementeert

dit boek is nuttig als je je begrip wilt uitbreiden van het lichaam, de geest, het ego en de zin van het leven

het zal je geest inspireren, je lichaam ontspannen, je emotionele dispositie versoepelen en je bevrijden van angsten en waanideeën van grootsheid en minderwaardigheid

De auteur koestert een grote belangstelling voor het begrijpen van de zin van het leven en het onderzoeken van de menselijke beweging. Ze was altijd al gefascineerd door de geheimen en de kracht van de lichaam-geest connectie. Daarom onderzocht ze haar talenten in verschillende sporten en probeerde zelfs een decennium lang een wedstrijdsporter te zijn. Ze werd echter een toegewijde yogi op 13-jarige leeftijd, nadat ze zich realiseerde dat de houdingen die ze als kind van nature gebruikte om haar comfort te brengen, behoorlijk geavanceerde yogaposes waren.

In ’the Crack’ deelt ze haar begrip van het menselijk bestaan, gevormd door 12 jaar wetenschappelijke universitaire opleiding en meer dan 30 jaar spirituele training.

Ze voltooide twee masteropleidingen en behaalde haar doctoraat in bewegingswetenschappen en bewegingspsychologie aan de Universiteit Gent in België. Tegelijkertijd, vermoedelijk voortbouwend op een vorige incarnatie als christelijk kluizenaarsmonnik, had zij het voorrecht uitgebreide cursussen, inwijdingen en retraites te volgen bij de grootste boeddhistische Lama’s van onze tijd, waaronder Maniwa Sherab Gyaltsen Rinpoche, de Shamarpa, de Karmapa en Zijne Heiligheid de Dalai Lama.

Met dit werk wil Melinda Pema Khandro enkele hiaten opvullen die door andere boeken zijn achtergelaten en bestaande methoden van bewustzijnsontwikkeling aanvullen. Dit boek is haar bijdrage aan het grote ontwaken van de mensheid.

Ze is Hongaarse van geboorte en woont sinds 2003 in Vlaanderen, België, waar ze werkt als bewegingsspecialist, doorbraakbegeleider en docent.

wat mensen zeggen

“Melinda is zonder twijfel voorbestemd om Eckhart Tolle, Ram Dass, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Jon Kabat-Zinn aan te vullen met een opmerkelijk en fris perspectief op het ego en het ware zelf, op hoe we ze het beste kunnen begrijpen, en nog belangrijker, hoe we ze kunnen ervaren. Ze laat in een uitgebreide methode zien hoe we ego-dominantie kunnen verminderen en elimineren, en hoe we ruimte kunnen scheppen in onszelf, en in ons leven. ‘The Crack’ is een handleiding om te leven als helder bewustzijn in menselijke vorm, om te genieten van ons menselijk potentieel voor bewuste zelfacceptatie van alles wat we zijn, zowel onze glanzende als onze gebroken delen.”

Eileen Flynn, moeder, lerares, schrijfster

“Dr. Melinda Asztalos is een inspirerende spirituele leraar met een briljante wijsheid die een brug slaat tussen wetenschap en spiritualiteit. Ze heeft een schat aan kennis en diepte van ervaring gebaseerd op een uitgebreide academische achtergrond in mindful bewegen en welzijn, professioneel werk om mensen te helpen genezen en hun doel in het leven te begrijpen, en meer dan 30 jaar toegewijde spirituele praktijken. Dit alles heeft geresulteerd in haar levenswerk – ’the Crack’. Dit verhelderende boek gaat dieper in op haar creatie – de methode ´the 3M system´ en biedt krachtige perspectieven en technieken om een groter begrip van het zelf en, uiteindelijk, het bewustzijn te ontwikkelen. Ik raad het lezen van ’the Crack’ ten zeerste aan om de ruimte, vrijheid, vrede, vreugde, gezondheid en geluk te herontdekken die voor ons allemaal beschikbaar zijn.”

Steven Pratscher, Doctor in de Psychologie
Postdoctoraal medewerker aan de Universiteit van Florida
Onderzoeks- en interventiecentrum voor pijn

 

“Een must-read! Een geweldige vrouw met een geweldige visie! Melinda is een vat vol kennis en ze leeft het! Ze is de beste in het helpen van anderen om te groeien!”

Ivan Lenaerts, Ondernemer

 

“Melinda, ik bewonder je niet alleen om wie je bent, maar ook, om hoe je me mezelf hebt laten zien. Je hebt me in mijn kracht gezet en me geholpen mijn ware zelf te ontdekken, lief te hebben en te aanvaarden. Je bent geweldig in wat je doet. Je (emotionele) intelligentie overstijgt deze wereld. Je bent universeel.”

Gitti Dehertog,moeder, ingenieur
Oprichter van GittiZen
Supply Chain Officer bij FK Global Healthcare Company

 

“Melinda schrijft intens en open en haar leringen zijn echte mogelijkheden tot bewustwording voor iedereen die bereid is om bewust te zijn.”

Rietje Van Craenenbroeck, Life Consultant

 

“Dit boek kan je positief door elkaar schudden. Het is opnieuw Melinda op haar best. De diepte ingaan, analyseren, verborgen verbanden belichten en tot gedurfde maar juiste conclusies komen. Geen losse eindjes. Duidelijkheid.”

Johan Van Geert, , Diplomaat van de Europese Unie
Vicehoofd Financiën en Audit, Kirgizische Republiek

 

“Melinda, mooi, liefdevol, zacht en krachtig, zo fijn om je te kennen. Je raakt mijn hart. Bedankt voor al het werk dat je met mij hebt gedaan.”

Ing. Christel Stevens,  Orthomoleculair diëtist
Oprichter 3-isOne.com

 

“Lieve Melinda, ik wil je vanuit mijn hart bedanken omdat je me geholpen hebt mijn kracht als vrouw terug te vinden, me ermee te verbinden en je hebt me teruggebracht naar mijn essentie. Bedankt voor ALLES! Jouw werk heeft me weer dichter bij mezelf gebracht. Bedankt om te zijn wie je bent!”

Lies Franckaert, Oprichter Lilies.be

 

“Het is een prachtige weg die je aflegt, Melinda!”

Marie-Therese DJ, Senior waarheidszoeker  

 

“Melinda, je bent zo’n geweldige persoonlijkheid, je brengt zoveel goeds in de wereld, inspireert mensen en maakt mensen wakker met jouw inzichten, het licht in mij eert het licht in jou.”

Anne-Marie Van Cauter, Manager Café Vervoer

Comments are closed.